Yvonne en geitenboer Frank. VIDEOSTILL
HILVERSUM- Geitenboer Frank van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw heeft vorige week de vegetarische Berber weggestuurd. Zij respecteerde zijn levensstijl niet. De boer ergerde zich aan het feit dat Berber geen vlees wilde eten. Dit is de Partij voor de Dieren in het verkeerde keelgat geschoten.


De vegetarische date van boer Frank. VIDEOSTILL

De vegetarische date van boer Frank. VIDEOSTILL Boer Frank was duidelijk zwaar geïrriteerd door de vegetarische Berber. Hij kon er niet tegen dat zij geen vlees wilde eten. De arme meid moest zich voortdurend verdedigen tegen de botte opmerkingen van de boer.

“Dit is de wereld op zijn kop,”aldus PINK, de jongerenorganisatie van de partij voor de Dieren, op de website van Duurzaam Nieuws. “Het eten van vlees heeft negatieve gevolgen voor dieren, milieu, klimaat en de wereldvoedselverdeling. Als er iemand zich moet verantwoorden aan tafel dan is het de vleeseter.”


Om Berber in de toekomst te behoeden voor rampzalige dates met botte vleeseters heeft de jongerenorganisatie haar een gratis lidmaatschap aangeboden van Vegadates, een datingwebsite voor vegetariërs. (AHA)