AMSTERDAM -  Boer Marcel heeft in Boer Zoekt Vrouw zijn keuze gemaakt. Sonja, die hem eerder nog de liefde had verklaard, ging huilend naar huis.

Marcel vertelde: “Ik weet dat ik drie leuke vrouwen heb maar ik moet een keuze maken. Ik moet Sonja toch naar huis laten gaan.”


Sonja barstte in tranen uit: “Ik zit dicht nu. Ik snap gewoon niet waarom hij zegt dat ik geen initiatief neem. Ik snap zijn argumenten niet.” Daarom ging ze op advies van presentatrice Yvon Jaspers verhaal halen bij Marcel, die geen direct antwoord gaf en mompelde: “Je bent er één uit duizenden.”


Boer Frank besloot om Berber weg te sturen. “Het was wederom niet makkelijk. Ik kies Berber. Het neigt meer naar vriendschap. Het hele leven is te verschillend.” Berber begreep zijn keuze wel. Ze vertelde aan concurrentes Anita en Judith: “Ik vind dat jullie allebei een klik met hem hebben. Ik heb dat niet.”


Boer Gijsbert vond tenslotte dat Yvonne haar biezen moest pakken: “Ik ben er nog niet achter met wie ik zal eindigen. De twee die overblijven vind ik allebei wel leuk. Yvonne gaat naar huis. Je voelde het misschien wel een beetje aankomen. Je bent een aardige meid, maar je weet wat we besproken hebben. Het is wel duidelijk denk ik.” Yvonne: “Het is jammer, maar het is ook goed zo.”