AMSTERDAM -  Boer Richard heeft eindelijk zijn hart gelucht in Boer Zoekt Vrouw. Kandidaten Heidi en Susan zijn op de hoogte gesteld van zijn geheime afspraakje met Annemieke.

“Daar zitten we weer. Richard, jij hebt wat te zeggen”, eiste presentatrice Yvonne Jaspers. “Ik heb wat te zeggen. We hebben een klein probleem. Een klein probleem met grote gevolgen”, biechtte de stoute boer op.


“Met Annemieke en Heidi heb ik veel contact gehad en Susan weet daar niets van. Ik weet dat Annemieke het gaat worden. Doordat ik al voor Annemieke gekozen had, mocht er niets misgaan. Ik was ego├»stisch, ik heb aan mezelf gedacht.”


Heidi merkte op dat dit betekende dat er nu twee vrouwen naar huis konden. “Ik had al zo’n gevoel. Maar als je dan hoort dat er een date geweest is..Ik wil nu mijn spullen pakken.” Kandidate Susan zat er verslagen bij. “Op dit moment zit er weinig anders op dan alles aan te horen en weg te gaan. Het is moeilijk.”


De ‘winnares’ Annemieke zat ook met de situatie in haar maag. “Ik ga wel zo naar huis, ik ben niet in de feeststemming.”


Bij de andere boeren laat de beslissing nog even op zich wachten. Boer Frank had het zo moeilijk met kiezen dat hij zijn tranen niet meer kon bedwingen. “Judith is een wat stabielere factor, wat rustiger in omgang. Maar ik neig nog steeds niet naar een van de twee en dat begint me langzaam een beetje op te breken.”


Volgende week zullen de boeren bekend maken met welke vrouw zij een toekomst zien zitten.