AMSTERDAM -  Boer Richard zou zijn hart niet hebben verloren aan een Boer Zoekt Vrouw-deelneemster, maar aan een fan!

Een ‘zeer goede bekende’ van Richard heeft aan Weekend laten weten dat de boer buiten het programma om het liefdesgeluk heeft gevonden. Sinds de oproep van de krullenbol in september op televisie werd uitgezonden, zouden er dagelijks wildvreemde dames op het erf staan om een glimp van de boer op te vangen. “Eén van die dames wist daadwerkelijk zijn hart te veroveren”, vertelt de insider.

In het weekblad staat dat de vrouw in mei bij Richard intrekt. “Als de twee hun liefdesgeluk eindelijk aan de wereld mogen tonen, is hij van plan minder te gaan werken en zelfs te vertrekken van de boerderij. Nu woont de populaire boer nog in het huis naast de boerderij, maar hij is op zoek naar een huis dat op grotere afstand van het drukke bedrijf ligt.”

De KRO houdt de kaken stijf op elkaar. “We zien elke week de meest wilde verhalen voorbijkomen, maar doen voorlopig geen uitspraken over Boer Zoekt Vrouw”, meldde een medewerker van de omroep woensdagmiddag.

Richard raakte twee weken geleden ook al in opspraak. De boer bekende in het geniep zijn liefde al te hebben verklaard aan Annemieke, terwijl ook Heidy en Susan nog hoopvol op zijn melkveebedrijf ronddartelden. Afgelopen zondag biechtte de boer alles op en zijn de dames vertrokken.