Vroeger wilden vrouwen nog het liefst een rijke man trouwen. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Iedereen wil nog maar één ding: een kerel van het platteland aan de haak slaan. Eerst waren het de klapperende eierstokjes en alleenstaande huisvrouwen, maar nu gooien studerende twintigers zich ook in de strijd. Zo zien we dit jaar bij Boer Zoekt Vrouw. Anita Docters van Leeuwen zag wel wat in boer Frank. Ze mocht inmiddels komen logeren op zijn boerderij. Docters van Leeuwen Anita studeert diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.


In de vijfde aflevering van Boer Zoekt Vrouw is Anita nog volop in de race. De derdejaars studente heeft veel gemeen met ‘haar’ boer. Frank heeft zijn geitenboerderij in Heijthuijsen en Anita woont in het nabijgelegen Heibloem. Het ‘boerenleven’ is voor allebei niet vreemd. Ook de studente komt uit een boerengezin. Tegenwoordig is ze actief bij de studievereniging diergeneeskunde, de Veterinaire Vee Fokkers Club “De Uithof”.


Dat de studente diergeneeskunde een echte boerin is, bewijst ze wel met haar studie en de gewoonte om ’s ochtends op te staan met een glas melk. Helaas is Anita niet de enige die een versnelde hartspier van Frank krijgt. Collega-singles Berber en Judith vinden Frank ook een snoepje. Zondag 9 januari ziet u het vervolg van de polder-romance.