Na de uitzending van afgelopen zondag bleven veel kijkers met vragen over Marcel en Ksenia uit Boer Zoekt Vrouw. De Poolse, die door de boer gekozen werd als zijn vrouw, gaf toen duidelijk te kennen dat er wat haar betreft geen sprake van liefde was. Toch verschenen eerder al berichten in de media dat buren van de aardappelteler hadden gezien dat de twee samenwoonden. Hoe zit het nu?


Ksenia blijkt Marcel na de opnames toch nog een kans te hebben gegeven. Ze is zelfs bij hem ingetrokken, maar het mocht niet baten.


“Na een week of 2 heeft ze haar koffers alweer gepakt. Hij heeft mij niets verteld over de reden van haar vertrek. Zulke gesprekken voer ik niet met Marcel. Maar hij liet wel weten dat hij niet meer met Ksenia samenwoont”, vertelt een bron uit Marcels nabije omgeving aan de Telegraaf.


Dorpsgenoten leven met de 44-jarige agrariër mee. “We vinden het sneu voor Marcel dat Ksenia hem heeft afgewezen. Je kon zo duidelijk zien dat die man tot over zijn oren verliefd was. Het is meer dan jammer.”