In veel huishoudens staat het boerenbontservies al klaar. Boerenjongens en boerenmeisjes in de glaasjes en echte Hollands blokjes kaas voor tijdens ‘Boer Zoekt Vrouw’.

Vanavond trekt het platteland naar de stad en naar de sneeuw. Want een andere omgeving kan wonderen doen. Zowel in positieve als in negatieve zin……..

Is het om de liefde te bezegelen of wordt het een finale / fatale test? Ksenia heeft gezegd dat ze nog tijd nodig heeft om haar gevoelens voor Boer Marcel de ruimte te geven. Of Praag ruimtelijk genoeg is, gaan we vanavond zien. Annemarie & Adriaan gaan naar Cyprus. En daar blijkt het leven wel heel anders te zijn dan op de boerderij in Wassenaar.

Op de piste in Kaprun krijgt Anita skiles van haar geitenboer Frank, terwijl Gijsbert & Femke voor de volle ervaring gaan in het winterse Bergen. Intussen genieten Richard & Annemiek van elkaar en van dit romantische weekend; ook hij leert allerlei nieuwe dingen.

Na de uitzending zijn op de website van Boer Zoekt Vrouw extra filmpjes te zien van de citytrips: van Annemarie & Adriaan in de zon tijdens mountainbike tochtje, Marcel & Ksenia tijdens hun hotelontbijtje en Frank & Anita in de sneeuw.