Boer Zoekt Vrouw heeft zondagavond weer bijna vijf miljoen kijkers aan de buis gekluisterd weten te houden. 4.997.000 om precies te zijn. Geen nieuw record, maar het datingprogramma was hiermee wederom het best bekeken programma van de zondagavond. Boer Frank koos uiteindelijk toch voor de studerende Anita, Annemarie verkoos verrassend Adriaan en Marcel ging voor Ksenia.


Het WK Allround Schaatsen lijkt Boer Zoekt Vrouw, dat eerder door 5,2 miljoen mensen werd bekeken, parten te hebben gespeeld.


De aflevering stond bol van verrassingen. Zo koos Frank uiteindelijk toch voor een afstandsrelatie met de nog studerende Anita en Annemarie gaf haar buurman Harry de bons. Ook melkveehouder Richard kreeg toch nog vrouwelijk schoon op bezoek. Annemieke, met wie hij eerder stiekem afsprak waardoor het logeerpartijtje bij hem in de soep liep, kwam terug om van het boerenleven te proeven.


Volgende week kijkt de KRO samen met alle vijf de boeren terug op hun avontuur en zien we hoe het nu zit tussen de kersverse stelletjes.