Yvon Jaspers (foto: KRO - fotograaf: Roland J Reijnders) De logeerweek is in volle gang. Richard en zijn vrouwen genieten met volle teugen van elkaars gezelschap en van de mooie boerderij. Vol trots laat Richard zijn grote bedrijf zien. Bij Annemarie moet er altijd hard gewerkt worden, maar nu ze drie assistenten in huis heeft, gooit ze er nog een schepje bovenop. Deze week worden de eerste vrouwen op de boerderijen van Frank, Gijsbert en Marcel weggestuurd.

De aanvaring met Berber van vorige week dreunt nog na op de geitenboerderij van Frank. Hij moet vandaag zijn eerste keuze maken. Eén van de vrouwen van Marcel verklaart hem de liefde, maar of dat gevolgen heeft voor zijn keuze….? Gijsbert doet een uiterste poging al zijn vrouwen te leren kennen, alvorens de eerste vrouw de deur te wijzen. 
Na de uitzending vertellen twee vrouwen hoe ze terugkijken op hun logeerpartij op de boerderij. Hebben ze er vrede mee? En natuurlijk staat er weer videobonusmateriaal op de website. Ook online: Hoe maak je kaas? Fans op de Boer zoekt Vrouw website kunnen direct na de uitzending hun vragen mailen aan de vrouwen die de boerderij hebben moeten verlaten. Een selectie van deze vragen wordt aan deze vrouwen voorgelegd en zijn daags na de uitzending terug te lezen op de website.
‘Boer zoekt Vrouw’, zondag 16 januari om 20.20 uur bij de KRO op Nederland 1.