AMSTERDAM -  Boer zoekt Vrouw-kandidate Heidy voelt zich gebruikt door de actie van boer Richard. Een kennis van de blonde zakenvrouw zegt: „Zij en Susan wisten echt niet dat Richard en Annemieke al eerder hadden afgesproken. Ze was boos dat ze onderdeel had uitgemaakt van een toneelstuk.”

Heidy pakte zondag haar koffer toen Richard opbiechtte dat hij *het spel* niet eerlijk had gespeeld. Richard had al voor de logeerweek, waarin hij moest bepalen wie zijn favoriet was, iets afgesproken met Annemieke en haar zijn liefde verklaard. „Susan en ik zitten hier dus voor spek en bonen.”


Richard had ook al even contact met Heidy. „We hebben een keer gebeld over het eten”, vertelde ze. Richard zei: „Ik heb een paar keer met zowel Heidy als met Annemieke gebeld.” Heidy: „Om er door een goede voorbereiding samen een leuke week van te kunnen maken.”


De bekende van Heidy: „Heidy vertelde dat Richard zich altijd heel charmant gedroeg. Dat hij een toneelstuk opvoerde, heeft ze niet in de gaten gehad.” Volgens de kennis wil Heidy het Boer zoekt Vrouw-hoofdstuk afsluiten. „Ze deed mee voor de lol, maar had er wel iets anders van verwacht. Ze vindt het heel rot dat het zo is gegaan.”


Heidy wil en mag bijna niets zeggen. „Ik ben momenteel ver weg. Ik ben gegaan, daar wil ik het bij laten.”