Yvon Jaspers (foto: KRO - fotograaf: Roland J Reijnders) Een spannende dag voor de boeren. Samen met Yvon maken Richard, Frank, Annemarie, Gijsbert en Marcel zich op om de gasten te ontvangen die de komende week de boerenlandlucht komen opsnuiven. Voor Gijsbert is het stressen geblazen; hij heeft zoveel te doen op de boerderij dat hij aan de voorbereiding nauwelijks toe gekomen is.

Frank daarentegen heeft alles al lang klaar en heeft zelfs een leuke attentie gekocht voor zijn dames. Marcel heeft lang uitgekeken naar dit moment, hier heeft hij zo lang van gedroomd. Gaat deze week hem het gewenste resultaat opleveren? Richard maakt zich geen zorgen, hij heeft alles in de hand. Bovendien heeft hij genoeg personeel om de boerderij ook zonder hem te laten draaien.
Zondag staan na de uitzending nieuwe webonly video’s online, zoals bonusmateriaal van de boerderijen van Frank en Richard. Ook luiden de boeren op de website het nieuwe jaar in met de beste wensen en goede voornemens.
De ‘Boer zoekt Vrouw’-webserie gaat zondag (2 januari) verder met Hans en Gradus. Zij geloven niet dat het iets wordt tussen Martin en Diane. Martin hoopt wel dat hij en Diane nog een keer gaan afspreken, ondanks hun verschil in geloofsopvatting.

Volgende week woensdag (5 januari) is in de webserie te zien dat Gradus zijn vader gaat ophalen. Daarna gaat hij koffie drinken bij Jaane. Martin en Hans praten over de date van Hans. Hoe is het geweest? en wat vinden ze van het cadeautje dat hij heeft gekregen?
‘Boer zoekt Vrouw’, zondag 2 januari om 20.20 uur bij de KRO op Nederland 1